Termeni si Condiții

1. In scopul initierii si desfasurarii activitatii, www.PremiumPlayers.ro va inregistra in evidentele proprii si va prelucra datele personale ale jucatorilor inscrisi iar aceste date vor fi stocate pana la momentul la care acesta sau, dupa caz, reprezentantul sau legal, va solicita stergerea contului.

2. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. Pro IT Consulting S.R.L., proprietarul www.PremiumPlayers.ro, va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de jucatorii inscrisi. Vă informăm că datele personale pe care ni le furnizați sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor pe internet, a serviciilor de reclamă, marketing și publicitate și a serviciilor de statistică.

3. www.PremiumPlayers.ro isi rezerva dreptul de a trimite utilizatorilor inregistrati informații despre serviciile, evenimentele etc. oferite. In cazul in care nu doriti sa primiti aceste instiintari, puteti bifa aceasta optiune in formularul de inregistrare.

4. www.PremiumPlayers.ro nu practica si nu promoveaza spam-ul. www.PremiumPlayers.ro poate notifica utilizatorii privind noutatile aparute, prin newslettere, si poate trimite felicitari sau alte mesaje speciale. S.C. Pro IT Consulting S.R.L. va putea transmite terților (colaboratori, site-uri partenere etc.) unele dintre datele furnizate de către Dvs., exclusiv in scopuri legitime, compatibile cu activitatea www.PremiumPlayers.ro. Datele pot fi transferate si in strainatate, catre state din cadrul Uniunii Europene care asigura un nivel adecvat al prelucrarii datelor.

5. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si autoritatilor care au acest drept, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

6. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodata, aveți dreptul să va opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Sunteți de acord că ștergerea datelor personale ale Dvs. va fi urmată de ștergerea contului Dvs. din sistem și de imposibilitatea de a accesa serviciul www.PremiumPlayers.ro.

7. Pentru exercitarea acestor drepturi puteți face o cerere în scris cu cerința Dvs, pe care sa o trimiteți prin e-mail la adresa Inregistrare@PremiumPlayers.ro.

8. Pro IT Consulting S.R.L. este operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. ....

9. Va informam ca in situatia in care refuzati sa va exprimati acordul cu privire la termenii si conditiile de utilizare a siteului www.PremiumPlayers.ro, acest refuz duce la imposibilitatea inscrierii jucatorului in baza de date a site-ului.