Peste 150 de echipe promit să facă spectacol la "Trofeo Mediterraneo"

Destinat jucătorilor născuţi între 1995 şi 2003, Trofeo Mediterraneo bifează în 2014 ediţia cu numărul 24. Spania, Germania, Anglia sau Rusia sunt printre ţările care îşi trimit cele mai tari echipe la Costa Brava.

Evenimentul va începe în data de 12 aprilie 2014 şi îşi va disputa fazele finale o săptămână mai târziu, pe 17 aprilie 2014.

În tot acest timp, pe lângă meciurile din competiţie, fotbaliştii vor putea vizita, printre altele, stadionul Camp Nou, arena unde Messi şi compania de la Barcelona au făcut legea în Primera Division.


Conform turneefotbal.ro, cazarea se face in hoteluri de 2, 3 si 4 stele, în apropiere de Barcelona (Costa Brava), în staţiunile Pineda de Mar, Calella, Santa Susana, Malgrat de Mar, Lloret de Mar şi Blanes. Jocurile se desfăşoară pe terenuri cu gazon sintetic de foarte bună calitate.

De-a lungul timpului, la Trofeo Mediterraneo au participat peste 150 de echipe, provenite din Albania, Belgia, Bulgaria, Danemarca, Germania, Anglia, Gambia, Georgia, Macedonia, Austria, Rusia, Elveţia, Spania şi Panama.


[detalii]

Hacked

[detalii]

CUPA BEGA EDITIA A-V-A

Invitatie la un turneu organizat la Timisoara, de catre FC Porto Bega, sosita pe adresa noastra de email. 

[detalii]