EDITIA A 3A A CUPEI NIKOLA YORDANOV

In perioada 6-8 iunie, in orasul Ruse din Bulgaria va avea loc cea de-a 3a editie a Cupei Nikola Yordanov, organizata de FC Ariston si Vega Sport Media Romania.


Inceput in 2011, turneul dedicat celui mai mare fotbalist al orasului Ruse, Nikola Yordanov, a avut prima editie internationala abia in 2012, cand, alaturi de cele mai bune echipe bulgaresti, s-au alaturat si cluburi de la nord de Dunare.

Pentru editia de anul acesta, turneul se va desfasura pe 4 categorii de varsta:

U11 (nascuti dupa 01.01.2003), 8v8 (7+1), teren 60x40m
U10 (nascuti dupa 01.01.2004), 7v7 (6+1), teren 55x35m
U9 (nascuti dupa 01.01.2005), 6v6 (5+1), teren 55x35m
U8 (nascuti dupa 01.01.2006), 6v6 (5+1), teren 55x35m

Ca si in anii precedenti, meciurile vor avea loc pe terenurile din cadrul centrului sportiv Ariston (fost Lokomotiv) din Ruse.

Daca la editia precedenta, au participat echipe doar din Romania (Atletico Arad, LPS Arad, Alma Sibiu, FC Brasov, CSS Giurgiu, Atletico Rosiorii de Vede, Victoria Bucuresti si Dimsoft) si Bulgaria (Ludogorets Razgrad, Ariston Ruse, Cherno More Varna, Izida Dobrich, Akademic Svishtov), anul acesta organizatorii promit un salt important in nivelul sportiv al competitiei, prin participantii care vor veni din 4 tari: Bulgaria, Rep. Moldova, Romania si Turcia.

“Avem deja confirmarea din partea clubului Besiktas Istanbul din Turcia, care va fi probabil cel mai titrat club prezent la Ruse. De asemenea, am discutat si cu CSCT Buiucani Chisinau, din Rep. Moldova, club medaliat cu aur in 2012 in cadrul programului UEFA Grassroots, si vor da si ei curs invitatiei noastre. Este foarte important sa le putem oferi echipelor participante suficienti adversari profesionisti”, a declarat Marian Mihail, agent de meciuri UEFA si co-organizator al evenimentului.

Pe langa turcii de la Besiktas, organizatorii mai anunta si alte echipe cu nume mari, printre care Lokomotiv Sofia, Slavia Sofia, FC Brasov, Cherno More Varna, Ludogorets Razgrad sau Petrolul Ploiesti. De asemenea, sunt asteptate si cele mai bune scoli de fotbal private din Romania.


[detalii]

Hacked

[detalii]

CUPA BEGA EDITIA A-V-A

Invitatie la un turneu organizat la Timisoara, de catre FC Porto Bega, sosita pe adresa noastra de email. 

[detalii]