Despre Premium Players

Suntem o comunitate prin care ajutăm tinerii jucători de fotbal să intre în contact cu antrenori şi cluburi sportive pentru a-şi începe cariera de fotbalişti. Ne interesează tot ce ţine de fotbal: să socializăm, să cunoaştem jucători, antrenori şi cluburi noi, să aflăm ştiri şi evenimente de fotbal la care ne dorim să participăm.

Pe www.premiumplayers.ro orice jucător îşi poate promova atât imaginea, cât şi rezultatele proprii. Poţi să intri în legătură cu alţi colegi, jucători, cluburi şi antrenori. Dacă eşti antrenor de fotbal, poţi să vorbeşti despre serviciile pe care le oferi şi să ai totodată acces la informaţii despre jucătorii care te interesează. Orice club de fotbal îşi poate face cont pentru a se putea promova pe pagina noastră şi pentru a-şi câştiga noi membri, atât jucători, cât şi antrenori.

Cum poţi să faci parte din comunitatea noastră? Creează-ţi un cont pe pagina noastră sau înregistrează-te folosind contul tău de Facebook. Îţi poţi actualiza oricând informaţiile şi ai posibilitatea de a crea evenimente publice sau private la care să inviţi alţi jucători sau antrenori. În funcţie de activitatea ta pe site (numărul de meciuri jucate, numărul de goluri date ş.a.m.d.) vei fi recompensat cu puncte!